Cel mai frumos compliment de când nu mai lucrez la ELLE

Habar n-am cum să scriu. Decât că săptămâna viitoare am licenţa, iar eu dimineaţă la 6 am avion spre Italia. Chiar nu ştiu cum să nu pară sfidătoare chestia asta. Decât că, uneori, viaţa îţi scoate în cale Oameni şi Momente, pe care am învăţat să îi preţuiesc enorm. Fiindcă aceiaşi oameni, în alte momente pot fi enorm de diferiţi. Nu ştiu să scriu decât că invitaţia asta la Florenţa a fost una de nerefuzat şi-o să vă şi povestesc de ce. Nu pentru a promova nişte branduri, ci pe omul din spatele lor. Un om, cu care abia am dat mâna o dată.

Când i-am mulţumit pentru invitaţie şi i-am spus că eu nu mai lucrez de o vreme la revista ELLE, imediat mi-a tăiat vorba: “A, dar eu ştiu asta! Îţi citesc blogul. Şi ce? Te invit oricum. Este plăcerea mea, fiindcă am convingerea că vei fi omul potrivit la locul potrivit. Miruna, oricâte ţi-aş povesti despre parfumuri…trebuie să fii acolo, să le simţi! O să-ţi placă la nebunie.”

Când am auzit eu de oameni şi locuri/momente a fost ca şi când mi s-ar fi vorbit pe limba mea. Apoi, cum era să refuz, când suntem doar 2 persoane din presa română care pleacă la acest târg. Cealaltă persoană e de la o revistă. Ceea ce înseamnă promovare pe print (iar promovarea asta s-ar fi putut dubla printr-o invitaţie către încă o revistă!). Bine targetată, nu vă îngrijoraţi. Dar hop şi eu! Care nici nu ştiu exact ce sunt în afară de blondă. Doar îndrăgostită de parfumuri, deşi trebuie să repet mult până să ţin minte cum îl cheamă pe preferatul meu. Mi-e mai uşor să recunosc arome decât să memorez nume. Dar de ceea ce ştiu precis că-mi voi aduce aminte toată viaţa este felul în care m-a făcut să mă simt. E un gest cât cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodată, de când nu mai lucrez la ELLE.

Trebuie să povestesc o dată şi despre press trip-uri. E senzaţional ce se întâmplă acolo. Doar că ar fi păcat să vă imaginaţi că e despre branduri, deşi aparent ăsta-i subiectul. De fapt, e despre întâlniri extraordinare între oameni care ajung la aceleaşi rezultate ca şi tine, dar prin cu totul alte modalităţi. E un team-building cu tine însuţi, când eşti singurul vorbitor de limba română de la o masă plină de franţuzoaice sclifosite. Însă despre asta, altă dată, că nu-i momentul să ne indispunem.

Aşadar, la invitaţia lui Madeleine Florescu de la Madison Perfumery, dimineaţă decolez spre Florenţa. Sunt liniştită, o să-mi placă la nebunie! Iar licenţa oricum mă aşteaptă de miercuri încolo, indiferent ce fac eu weekend-ul ăsta.

foto

Articolul anterior

Nu e atât de simplu, dar e bine că ne străduim

Articolul următor

Noi ce făceam în 1612?

18 Comentarii

  1. Valeriu

    Postul ăsta mă face să ma simt tare prost pentru ce am spus mai devreme.
    Things have a justice somewhere somehow. 🙁
    Have fun. 🙂

  2. Asadar…. 🙂 Priceless, Miruna esti! Sa te bucuri de oameni si momente dragi acolo. Gand bun!

  3. Valeriu

    Desigur. Am adus în discutie banalități într-o situație atat de specială. 🙁

  4. Mirela

    aaa, de exceptie cate una Virginie C. de la Ch…l. I also have some istorii 😉 . Have fun si bucura-te de arome, oameni altfel (…”nasurile” si designerul sticlei, oamenii din spatele efortului campaniei…) si bucuria omului (tot altfel, deosebit pe piata de profil) care te-a invitat si stie ea de ce!!

  5. Ştef, aşadar, aşa voi face! 🙂

    Valeriu, nici un bai.

    Mirela, vorbeşti de parcă ai şti tu ceva… 🙂

  6. Pisicaaa!! Have fun! si sa-ti umpli narile cu parfum:) Si Madeleine avea fler cand te-a ales pentru trip:) de la tine am aflat de Madison, desi observasem locatiile de la volan:)

    Dupa licenta ta le-as face o vizita:) Merem?:)

  7. Negresit! Deja stiu ce parfumuri sa-ti “prezint” 🙂

  8. As vrea si eu un parfum J’adore (Christian Dior) un Tresor si unul mai sofisticat D’Hadrien 😀

  9. a-z

    mi-amintesti de anne hatthaway intr-un film: “diavol wears prada”!
    bafta cu licenta si have fun pe unde te duci! 🙂

  10. Liora

    Cand te intorci, mai vorbim de parfumuri? Ca mi-a placut,in plus experienta ta de acum nu e de lepadat 🙂

  11. Ce fain de tine, să profiţi la max de experienţa asta! 🙂 Pentru aşa o invitaţie merită chiar să îţi amâni lucrarea de licenţă 😀

  12. melly, aici unde sunt eu nu e cu Dior-uri 😛

    a-z, :))) am văzut (ca orice puştoaică disperată după reviste!!!) bineînîţeles, filmul, dar nu ştiu la ce scenă te referi.

    Liora, eu sunt în lumea parfumurilor adevărate. Ştii cum există ceasuri de -chipurile- lux de la mărci precum Nike, cK, Armani, D&G etc, mărci care produc de la chiloţi până la ceasuri, şi apoi există adevăratele case care fac ceasuri şi numai ceasuri, fără chiloţi. Cam acolo sunt eu în echivalentul parfumurilor.
    Dacă în Sephora le ştiu pe toate (okm majoritatea), aici sunt…fascinată.

    Chaika, hai mai bine să lăsăm licenţa pentru data la care a fost programată şi să ne bucurăm şi de parfumuri şi de toate cele, că nu-i prima dată când bucata asta a mea de creieraş le face pe toate. :)) Un coleg drag de-al meu de grupă mi-a zis zilele trecute că eu sunt idolul lui, la ce viaţă şi program am! 😛 Ce-i drept, nu mă plâng.

  13. a-z

    pai mai ales la cea cand o asista pe tanti aia la paris, ca ailalta era racita rau si tipa asta (anne hathaway)era descurcareata foc. si tot acolo, cand se duce dupa ea in camera de hotel sa-i anunte concedierea planificata chipurile in secret…
    asa si tu, “de cand nu mao work anymore @ elle”
    🙂 bine pe unde esti! te pup si bafta si cand revii la licente!

  14. Liora

    @Copila, stiiiu . Si te invidiez.

  15. a-z, dada, îmi amintesc 😀 Nu-s eu chiar aşa grozavă, dar mă bucur că aşa-ţi imaginezi 😛

    Liora, De când am scris comentariul anterior şi ultimul post…până acum m-am plimbat printre standuri. Sunt ameţită, crede-mă. Deja nici nu mai ştiu ce-mi place şi ce nu. Sau ce ar trebui să-mi placă la un parfum. Jeeeez.

  16. Liora

    :)) Eu nu rezist la mai mult de 10 parfumuri mirosite, decat daca am la indemana o cutie cu cafea proaspat macinata.
    Pacat ca nu s-a inventat inca trimiterea mirosului pe mail…

  17. Marian Bentu

    Foarte tare blog-ul e primul care il citesc ..cap coada!!felicitari!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.247 s